Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Vurdering/Forbedring

Jeg har et par spørgsmål vedrørende min andelslejlighed, som jeg håber, I kan hjælpe mig med. Jeg har netop sat min lejlighed til salg og på baggrund af dette, har jeg haft besøg af en vurderingsmand. Ved dette møde oplyste han mig om, at jeg inden overdragelse til den nye køber, skal slibe mine gulve i soveværelse og stue, da de efter hans mening trænger til det. I tilfælde af at jeg ikke får det gjort, vil jeg blive pålagt en regning fra en professionel i stedet. Derfor undrer jeg mig nu over, at det kan være op til  vurderingsmanden at afgøre om hvorvidt jeg skal sørge for at ordne gulvene. Hvis jeg nu selv vælger at slibe dem, vil dette så ikke være en yderligere forbedring oveni salgsvurderingen? Jeg tænker bare, at hvis køber selv ønsker at ordne gulvene, er dette så ikke en mulighed? Det skal lige siges, at der i stuen har stået en potte i et hjørne, der har efterladt spor og en mindre fugtskade og i dette tilfælde vil jeg kunne forstå hans krav, men ikke noget derudover.

Vores svar fra

Hvis gulvene er meget slidte, kan der gives et nedslag herfor. Størrelsen på nedslaget vil formentlig tage udgangspunkt i den pris, det koster, at få en professionel til at udføre arbejdet med et fradrag, men forhindre dog ikke, at du selv udfører arbejdet. Du bør dog kontrollere foreningens vedtægter.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.