Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Vurdering ved salg (vinduer)

 Vores andel skal sælges og er netop blevet vurderet af rådgivende ingeniør samt 2 fra bestyrelsen. Den tidligere ejer byggede lejligheden op igennem 2 ekstra etager, hvilket alt sammen blev registreret som forbedringer. Herunder var der vinduer på de 2 ‘nye’ etager for 40.000. I vores ejerperiode er vinduerne blevet skiftet i hele ejendommen på foreningens regning. I relation til dette siger bestyrelsen nu, at de derfor sletter den værdi i vores opgørelse. Således står jeg i den situation at vores andelskrone er faldet (Der forventedes kun tillagt 50% af værdien til andelskronen. Samt at jeg, hvis de har ret, mister de penge jeg selv har betalt for vinduerne da vi købte. Det bliver ekstra lystigt, hvis jeg tænker tanken: Hvis vi nu havde nægtet at få sat de nye i, så ville jeg idag stå med en andelskrone der var godt nok marginalt mere værd (fordi foreningen skulle bruge færre penge), samt en forbedring, hvor den afskrevne værdi stadig ville være et pænt beløb værd. Har de lov til at slette den saldo som vi betalte ved anskaffelsen?

Vores svar fra

Du har købt og betalt en forbedring som foreningen ikke efterfølgende kan tage fra dig. Du skal således ikke anerkende opgørelsen.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.