Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Vurdering ved køb/salg af andelsbolig

Hej Jeg har netop været til fremvisning på en andelsbolig jeg påtænker at købe. Jeg må dog stille mig uforstående overfor vurderingen af boligen. Derfor ønsker jeg at stille en lille række opklarende spørgsmål til jer så jeg kan forstå hvilken stand andelsboligen skal have ved salg. I lejligheden er der et køkken der er totalt nedbrudt og står ikke til at redde. Det samme gør sig gældende for badeværeleset. Mit spørgsmål er om der bør ske fradrag i priseren på denne baggrund, eller om det blot er op til den nye andelshaver at sætte nyt køkken i. Således som jeg har forstået det i vurderingshåndbogen for andelsboligen bliver der snakket om, at der skal være en hvis vedligeholdelse, men det er svært at afgøre udstrækningen af denne. Er der nogen retningslinjer for dette? Bl.a. med hensyn også til at der er malet uden om skabe og den slags? Hvad er vedligeholdelse i henhold til en andelsbolig? Håber I vil være mig behjælpelig med svar på ovennævnte spørgsmål.

Vores svar fra

En andelsbolig sælges som den er, det er altså op til dig selv at sætte nyt køkken i. Det er alene ved grov misligeholdelse at der vil ske fradrag.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.