Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Vurdering med uvildigt syn og skøn

Spørgsmål: Jeg bor i en andelsforening, hvor det er bestyrelsen, der syner og skønner i henhold til vedlagte regninger eller mangel på samme for forbedringer i lejligheden. Hvis der er uenighed om regnskabet kan man klage, men hvis ikke der er en dokumenteret regning, vil de som regel fastholde deres skøn og fastholde sig til, at sådan bliver alle lejligheder vurderet. Dette er ikke korrekt. Kan man få et uvildigt syn og skøn på sin lejlighed ved salg og hvordan skal bestyrelsen stille sig overfor et sådan?

Kære Henrik. Reglerne for vurdering – herunder for hvor kompetencen ligger og om hvor vidt der er ankemuligheder – er reguleret i jeres foreningsvedtægt. Såfremt kompetencen udelukkende ligger hos bestyrelsen og der ikke er angivet særlige regler for, hvordan der skal handles i tilfælde af uenighed, er den eneste måde at komme videre på at anlægge sag mod foreningen. Check dog først, om der eventuelt skulle stå noget i vedtægten om ankemuligheder eller lignende ved uenighed. Med venlig hilsen Tom PetersenAdministrationschef DATEA A/S 

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.