Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vurdering trækkes i langdrag

Jeg er ved at sælge min lejlighed og har fået den vurderet. Problemet er at bestyrelsesmedlemmet der håndteret salget trækker det i langdrag. Han vil ikke godtage godkendelser vi har fået af autoriserede vvs mænd og, og han ringer feks til vurderingsmanden og kommer med indvendinger, over ridser i gulvet. Er det lovligt at forsøger at påvirke vurderingsmanden efter rapporten er skrevet? 

Vores svar fra

Du har helt ret. Bestyrelsesmedlemmet er langt for langt ude. Vurderingsrapporten skal lægges til grund ellers må foreningen forlange opmand udmeldt eller lignende således som fremgangsmåden er beskrevet i vedtægten. Skriv til bestyrelsen at du fastholder vurderingsrapporten og at du kræver renter af din salgssum, hvis afregning ikke sker straks( jeg lægger til grund at der er en køber)
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.