Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Vurdering ejerforening

På x-traordinær generalforsamling er det vedtaget, at bruge offentlig vurdering. Ejendom er vurderet i november 2006, for at man kan nå, at få de nye tal med i regnskab som løber fra 01/01 til 31/12. Ordinær generalforsamling finder sted midt april. En lejlighed er sat til salg beregnet ud fra den nye vurdering ,men da den nye andelskrones værdi ikke er vedtaget på ordinær generalforsamlig, mener jeg ikke, den kan være gældende. Da jeg selv har mulighed for, at købe en lejlighed med henblik på sammenlægning, (ikke ovennævnte – men en anden som bliver ledig p.g.a. eksklusion af et medlem) er det selvfølgelig af stor betydning for prisen, om lejlighedens pris beregnes til den ene eller den anden vurdering. Altså: gælder den nye vurdering, fra regnskabsårets begyndelse, eller gælder den først fra næste generalforsamling? Skal den nye andelskrones værdi ikke først vedtages på generalforsamling, før den kan bruges, som grundlag for noget som helst? Venlig hilsen Allis Rosing
Ejerforeningsnavn: Rodosvej 44 & 44A, 2300 Kbh S
Navn: Allis Rosing

Vores svar fra

Kære Allis Rosing
Du skal tjekke jeres vedtægter idet det her vil fremgå at andelskronen fastsættes på generalforsamlingen og er gældne til næste generalforsamling. Dette er det normale. Derfor er den gamle andelskrone gældne indtil generalforsamlingen.

God fornøjelse.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.