Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Vurderingsbaggrund

På hvilken baggrund bliver min bolig vurderet? Hvad sker der når den skal sælges. Kan jeg selv bestemme salgsprisen? Hvad gøres der ved de forbedringer jeg har foretaget?

Vores svar fra

Det er meget svært at besvare spørgsmålet, når man ikke har kendskab til foreningens vedtægter og regnskaber iøvrigt.
Der er forskellige metoder til opgørelsen af andelsboligers værdi. Foreningen kan blandt andet vælge at værdifastsættelsen skal følge den offentlige ejendomsvurdering, eller årligt konsultere en valuar mhp. en markedsprisvurdering.

Den værdifastsættelse som fremgår af foreningens årsrapport er den højeste pris som du må sælge din andelsbolig for, og hertil skal der eventuelt fratrækkes eller tillægges værdi i form af forbedringer som du har udført i lejligheden eller slitage som medfører en lavere markedspris.

Forbedringer/forringelserne skal værdiansættes i forbindelse salg af din lejlighed.

Jeg må i den forbindelse henvise dig til jeres administrator eller foreningens bestyrelse mhp. uddybning af praktiske håndtering af salget og værdifastsættelse.

Med venlig hilsen
ADVODAN HOLBÆK
Rasmus Nilsson
Advokatfuldmægtig
ADVODAN | Havnepladsen 4-6 | 4300 Holbæk
Tlf: 59 43 44 45 | Fax: 59 44 53 75
Email: rnil@advodan.dk  | www.advodan.dk/holbaek 
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.