Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Vurdering og andelskrone

Vi gik sidste år fra valuarvurdering til den offentlige vurdering, da den offentlige vurdering var væsentlig højere. Nu er det sådan at vi skal have altaner på ejendommen, vores gamle valuar siger så at vi ikke vil få nogen form for stigning i værdi af ejendommen, da den offentlige vurdering er alt for høj sat. Imidlertid mener vi ikke ejendomme er for højt sat, da den er i meget god stand og vi faktisk mener at vores ejendom altid har ligget i den lave ende prismæssigt. Hos os ligger en 61M2 lejlighed på ca 860.000,- kr. Er det rigtigt at forbedringer på ejendomme ikke vil give en stigning i andelskronen.

Vores svar fra

Valuaren fastsætter handelsværdien som udlejningsejendom og skal vurdere om ny altaner giver en forbedret valuarvurdering. I kan ikke tillægge forbedringsværdien til den offentlige vurdering når I fastlægger andelskronen. Lovens system er at I kan vælge som maksimalpris mellem anskaffelsessum, handelsværdi fastsat af en valuar eller som en tredje mulighed den seneste offentlige ejendomsvurdering.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.