Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

vurdering af lejlighed

Vi har lige købt en andelsbolig og før købet har der været en vurderingsmand ude i lejligheden og gennemgå fejl og mangler. Vurderingsselskabet har nedskrevet andelsværdien med 70.000 kr. Sælger har efterfølgende fået udbedret fejl og mangler på hovedsaglig maling/revner i lofte og vægge, hvorefter en re-vurdering har fundet sted. Vurderingsfirmaet konklusion, er at fejl og mangler ikke er lavet håndværksmæssig forsvarligt og bibeholder derfor kravet om de 70.000 kr. Sælger nægter efterfølgende at godkende vurderingen. Spørgsmålet er nu om de penge ikke skal overdrages til os som køber ? Vores bestyrelse siger at det nu er en sag mellem os og sælger, men det mener vi jo bestemt ikke det er, da det jo er en vurdering som ligger forud og til grund for salget, som derfor må være en sag mellem bestyrelse, administration og sælger. Det skal nævnes at vi har ingen indsigelser har på fejl og mangler (efter de 14 dage) og derfor ikke har gjort krav på dette efterfølgende. 

Vores svar fra

 
 
I bør insistere på at de 70.000,- fratrækkes af bestyrelsen og tilbagebetales til jer med mindre sælger vælger at lægge sag an inden en frist sat af bestyrelsen.
 
 
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.