Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vurdering af forbedringer, vedr. salg

Jeg er ved at sælge min 2. vær. andel på 55 kvm. og har i samarbejde med en håndværker lavet et skøn på de forbedringer der er foretaget. Der er fra nogle medlemmers side en del undren over fremgangsmåden og beløbet, så jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan jeg finder den rigtige pris for forbedringerne. Lejl. er 100% renoveret. Dvs. gammelt tapet af, spartlet og nytapetsering samt malet (vægge og lofter) Afhøvling og behandling af gulve. Nyt toilet og håndvask, tilslutning til varmt vand, samt nymalet. Nyt køkken, malet og nyt gulv, nyt inventar (alle 6 lejl. Har fået et nyt køkken, betalt af andelsforeningen) Hvilken timeløn skal jeg bruge som svendeløn? Hvor meget skal jeg fratrække for slid? Lejl. Er renoveret i aug. 2005

Vores svar fra

Såfremt du ikke har fået fremmed håndværker til at udføre arbejdet, og dermed kan dokumentere forbedringernes omfang, så er det sædvanligt, at bestyrelsen finder en skønsmand, der kan vurdere udgifterne. Det er, desværre, ikke nok, at du selv har fundet en håndværker til dette – det skal ske i tæt samråd med formanden (bestyrelsen), idet du jo ikke ejer din bolig, men en andel i en forening, og brugsret til lige præcis den del du bebor.

Venlig hilsen

Henning Julin, advokat
Dir: 96 31 33 25 Mobil: 40 20 24 49
E – mail:  hju@aalborg.advodan.dk  |  www.advodan.dk|Såfremt du ikke har fået fremmed håndværker til at udføre arbejdet, og dermed kan dokumentere forbedringernes omfang, så er det sædvanligt, at bestyrelsen finder en skønsmand, der kan vurdere udgifterne. Det er, desværre, ikke nok, at du selv har fundet en håndværker til dette – det skal ske i tæt samråd med formanden (bestyrelsen), idet du jo ikke ejer din bolig, men en andel i en forening, og brugsret til lige præcis den del du bebor.

Venlig hilsen

Henning Julin, advokat
Dir: 96 31 33 25 Mobil: 40 20 24 49
E – mail:  hju@aalborg.advodan.dk  |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.