Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vurdering af andelslejlighed: Afskrivning

Jeg håber I kan hjælpe. Min kæreste og jeg skal sælge vores andelslejlighed og ejendommens vurderingsmand har nedskrevet et helt nybygget køkken og badeværelse med 10%. Da det ikke engang er et år gammelt, forstår vi det ikke.. Han henviser til Andelsboligloven § 5 stk. 4, men det vi kan finde, handler ikke om at han har ret til at nedskrive m. 10 % inden der er gået et år. PS. Det handler om 40.000 kr. ca. så det er ret mange penge. Kan I evt. skrive hvor man kan finde den lov – hvis den er der.

Vores svar fra

Andelsboligforeningensloven kan du finde på retsinfo.dk
Hvis jeres forening benytter standardvedtægten – hvilket du bør kontrollere – har ABF (Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation) udarbejdet et “forbedringskatalog”, der i vidt omfang er baseret på retspraksis. Kataloget er kun vejledende, idet der altid vil være tale om en konkret vurdering, hvorunder der også tages hensyn til praksis i foreningen. Af kataloget fremgår også de respektive afskrivningsprocenter.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144
JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.