Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vurdering af andelsbolig.

Jeg kunne god tænke mig at vide hvordan man beregner anskaffelsprisen ud på en andelsbolig. Vi bruger anskaffelsessum istedet for nogle af de andre vuderings muligheder og jeg syntes den er ekstrem lav ifh. den offentlige ejendomsvudering den ligger på 3,8% af anskaffelsesprisen. og går jeg ind på SKAT´s hjemmeside og kigger på hvad den offentlige vudering ligger på så ligger den på 15694 kr. pr. kvm. med venlig hilsen Allan Jürgensen
Foreningsnavn: kirkevangen 2
Navn: Allan Jürgensen

Vores svar fra

Kære Allan Jürgensen
Anskaffelsesværdien tager som navnet siger udgangspunkt i anskaffelsessummen for foreningen. Hvis du ønsker en opstilling i forhold til jeres forening vil jeg anbefale at du retter henvendelse til foreningens revisor eller bestyrelse der kan give dig dette svar.

Anskaffelsesværdimetoden er normalt den værdi der giver den laveste andelsværdi og benyttes nu hovedsageligt af nybyggede foreninger.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.