Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Vurdering af andel af en nepotistisk bestyrelse

 Jeg købte min andel i 2005. Væggene, loft, paneler etc. var i stuen belagt med betonstruktur (bruges egentlig til facader). Ved købet var aftalen at det var en forringelse af lejligheden og at jeg ville få dækning af materialer og 250 kr i timen for at fjerne det og pudse væggene op. En pris der endte på ca 33.000 (126 arbejdstimer) nu skal jeg sælge lejligheden og kan kun få ca 15.000 kr. Grunden er at bestyrelsen vurderer at det kun vil tage 50 timer at udføre arbejdet. Jeg mener det er brud på aftalen. Derudover foregår vurderingen af lejlighederne internt i bestyrelsen. Den person som står nr. 1 på listen og står til at købe lejligheden, er en veninde af den person i bestyrelsen der mener arbejdet kun tager 50 timer. Jeg mener det lugter langt væk af nepotisme og at han er inhabil i denne sag. Salget af lejligheden skulle gerne forgå 1 november, så det haster lidt. Er der noget jeg kan gøre, eller skal jeg virkelig finde mig i bestyrelsens behandlingaf sagen? Jeg har naturligvis også via mail kontakte bestyrelsen over min utilfredshed, men der er intet at stille op, de holder på deres standpunkt.

Vores svar fra

Den eneste udvej er at få en uvildig bygningssagkyndig til at udtale sig om forholdet. ABF vil kunne pege på vedkommende.

Bestyrelsen synes at være inhabil.

Med venlig hilsen
 Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.