Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Vurdering af 1. sals udvidelse

1986 købte vi en andelsbolig på 71kvadratmeter og med mulighed for udvidelse af loftet. Vi har for 20 år siden valgt af lave denne 1. sal til beboelse. Vi ønsker nu at sælge vores nu 116 kvadratmeter store bolig, men er i tvivl om hvordan man værdiansætter denne øverste etage. Det kan vel ikke være rigtigt, at den skal afskrives med 5 % pr. år ligesom man gør med andre forbedringer. Dvs. at vi sådan set skal forære den væk, når vi sælger den. Vi mener, at det må være materialepris plus en rimelig arbejdsløn, som var gældende for 20 år siden. Noget må den da være værd. Det er jo ikke kun en forbedring, men en udvidelse af boligen.
Ejerforeningsnavn: andelsforeningen munkholm
Navn: gitte augustesen

Vores svar fra

Kære Gitte Augustesen
I skal få en vurderingsmand med kendskab til andelsboliger til at foretage en vurdering idet en del af jeres forbedring vil være det der normalt bliver omtalt som varige forbedringer og disse skal ikke nedskrives, men få fat i en vurderingsmand jeg er sikker på det kan betale sig for jer i det lange løb.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.