Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vuluarvurdering af ejendom

Vi har en andelsbolig på ovennævnte adresse på 7 værelser/220m2, som vi overvejer at sælge. Vores vedtægte giver os 2 muligheder for beregning af andelskronen; Offebntlig vurdering eller valuarvurdering. Den offentlige vurdering lyder på 59 mio, men vi føler at det er for lavt og derfor overvejer vi at få lavet en valuarvurdering. Men da vi, i følge vores vedtægter, selv skal afholde alle udgifter ifb. med valuarvurderingen, vil vi gerne have en indikation af at det faktisk kan betale sig inden vi sætter igang. Desuden har vi også brug for en indikation af om boligen rent faktisk kan sælges til den pris. Med andre ord en realistisk pris. Hvad gør vi?

Vores svar fra

Hvis du ønsker at få en realistisk vurdering af, hvad din lejlighed kan sælges for, så vil den bedste løsning være, at henvende dig i en lokal ejendomsmæglerbudtik og der forhøre dig om, hvad lejligheder af din type sælges til for øjeblikket.

Ejendomsmægleren skal, for at give en konkret vurdering, have en kopi af andelsboligforeningens vedtægter, regnskab og en kopi af seneste generalforsamlingsreferat.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du flere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.