Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Vinduet i soveværelset er rådnet

Jeg har købt en andel for ca 2 år siden hvor vinduet i soveværelset er rådnet og ikke kan åbnes. Jeg har kæmpet med bestyrelsen og administrator i 2 år for at få vinduet skiftet uden at der er sket noget. Ved ikke hvad jeg skal gøre for at få dem til at ordne det. Det er andelsboligforeningen som står for vedligeholdelse af vinduer.

Vores svar fra

Såfremt du, i din kamp (som du skriver) har et skriftligt afslag fra bestyrelsen på at hjælpe dig, og/eller du har bragt sagen op på den årlige generalforsamling, uden at du dermed har fået hjælp, så kan jeg ikke se anden udvej, end at lade en lokal advokat se på sagen og lade ham/hende henvende sig til bestyrelsen. Det letter ofte på forståelsen hos en bestyrelse.

En mulighed kan også være, at du selv betaler, og trækker beløbet fra i det månedlige beløb du skal betale til fælleskassen. Det vil, om ikke andet, nok få bestyrelsen i tale.

Alternativt må der anlægges sag.

Venlig hilsen

Henning Julin, advokat
Dir: 96 31 33 25 Mobil: 40 20 24 49
E – mail:  hju@aalborg.advodan.dk  |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.