Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vil sælge andel, men den er under udlejning

Jeg købte min andel i august 2006. Sidste år flyttede jeg til min kæreste og lejer i øjeblikket min andel ud, som tilladt efter foreningens vedtægter §11 Fremleje – afprøvelse af samlivsforhold. (Kontakten er fra april 2009 til marts 2011) Nu vil mig & kæresten købe noget større sammen, så jeg vil sælge min andel i Søborg. Mit spørgsmål i denne forbindelse er: Såfremt der ikke er en venteliste i foreningen, må jeg som ejer sprøge min lejer hvis hun kunne tænke sig at købe andelen, inden jeg opsiger vores kontrakt – og sætter den til salg? Og skal hun være flyttet ud inden jeg evt. gør det? 

Vores svar fra

 
 
Din lejer kan godt købe, hvis vedtægterne tillader det.
 
Hun skal ikke være flyttet ud først og du behøver ikke at opsige kontrakten først.
 
Jeg går udfra at lejeforholdet under alle omstændigheder slutter i marts 2011.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.