Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Vi kan ikke kan få ekstranøgler til hoveddøren

I vores forening har bestyrelsen besluttet at udskifte låsene i vores foreningens hoveddøre, bagtrappe og kælder til med systemlåse. Bestyrelsen er af den opfattelse, at der er for mange nøgler til opgangene i omløb. Samtidig er det blevet besluttet, at hver andelshaver kan få det antal nøgler til hoveddøren, som modsvare antallet af registrerede beboere i lejlighederne ud fra folkeregisteret + en ekstra. Vores problem i den sammenhæng er at vi har en kontrakt med et rengørings selskab der gør rent hos os ugentligt og de skal bruge 3 nøgler, hvilket de har kvitteret for. Bestyrelsen har gjort os det klart, at vi ikke kan få 3 yderigere nøgler, med henvisning til den beslutning de har taget, hvilket er temmelig frustrerende da rengøringen pt. skal bruge tid på, at hente en nøgle for så at aflever den igen, hvilket har yderligere omkostninger for os. Spørgsmålet er om bestyrelsen på denne måde lovligt kan begrænse adgangen til vores lejlighed?

Vores svar fra

Bestyrelsen har formodentlig en generalforsamlingsbeslutning bag denne beslutning, dog vil jeg mene at I såfremt I dokumentere problemstilingen samt betaler omkostningerne bør have de nøgler I skal bruge.

Tag det evt. op på generalforsamlingen.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.