Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Venteliste til carporte

Jeg har et spørgsmål som jeg ikke lige kan finde svar på nogle steder.. Jeg bor i en andel hvor der lige er blevet lavet 6 carporte, disse carporte blev vedtaget ca for 3 år siden, da der kun var 7 ca der havde biler her, og det blev aftalt at ver der ville have en carport skulle betale ca 17.000 kr for den. Nu er der kommet flere nye til, og der er mange biler her. Bestyrelsen har senere hen vedtaget at man skulle betale leje for disse carport. Nu er problemet at dem der først skulle have dem, har fået en, der var så nogle tilbage, og der har foreningen bare givet de sidst ankommende de sidste carporte, uden af spørge nogle andre, og uden at have lavet en liste.. Der er 5 der er flyttet til før disse, og alle ville gerne have en carport, men ingen har fået at vide at de havde lavet reglerne om, så der bare skulle betales leje istedet for de ca 17000 kr. Så mit spørgsmål er så, kan de bare tildele disse carporte til hvem de nu syntes ?, og hvad gør man i sådan et tilfælde ?, det er ca 1/2 delen i vores andels forening der bestemt ikke er tilfredse, og specielt fordi de ikke har sagt noget om at tingene var blevet lavet om så alle har råd til det nu. Så vi regnede med at det var dem der så var flyttet ind først der fik dem tilbudt.

Vores svar fra

Bestyrelsen skal forvalte et problem som det foreliggende ud fra en lighedsprincip – altså så alle behandles ens. Men hvis aftalerne er indgået er det svært at få dem tilsidesat.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat

Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.