Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vedtægtsbestemmelser vedrørende hårde hvidevarer

Jeg vil høre om det i 2008 er muligt for en andelsforening at have vedtægtsbestemmelser der foreskriver at jeg som adelshaver ikke må installere vaskemaskine og opvaskemaskine i min andel? Det har for nogle år siden været helt legalt at have disse hvidevarer i foreningen men da man fandt ud af at faldstammerne ikke kunne klare presset blev der indført forbud i vedtægterne. Vi har nu fået udskiftet alle faldstammer så dette er ikke længere et problem. Kan de så stadig opretholde en sådan vedtægt?

Vores svar fra

Ja, vedtægternes bestemmelse bortfalder ikke blot fordi forholdene i foreningen ændres.

Såfremt du er utilfreds med den nævnte bestemmelse, og kan argumentere for at den bør ændres, så kan du stille forslag herom på den ordinære generalforsamling.

Med venlig hilsen
ADVODAN HOLBÆK
Rasmus Nilsson
Advokatfuldmægtig
ADVODAN | Havnepladsen 4-6 | 4300 Holbæk
Tlf: 59 43 44 45 | Fax: 59 43 01 12
Email: rnil@advodan.dk -| www.advodan.dk/holbaek ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.