Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Vedtægtsændring/tilføjelse

Jeg har brug for et råd i forbindelse med et forslag jeg vil stille til vores Generalforsamling. Det er således at vores formand sidder på den interne venteliste og forvalter den lidt efter egen mening. Jeg ved at jeg er indplaceret forkert på den i forhold til en anden andelshaver og dette vil han ikke rette. Nu vil jeg så prøve at få ændret vores vedtægter så listen bliver synlig, for som det er nu har man ingen ret til at se den og i den forbindelse vil jeg gerne vide om nedenstående er en fornuftig måde at gøre det på. Vedtægtsændring Under § 13, punkt B foreslås følgende regel fastsat vedrørende intern venteliste: Det skal være muligt for en andelshaver at gøre sig bekendt med dennes placering på den interne venteliste, hvorfor det foreslås, at en opdateret intern venteliste skal være tilgængelig/synlig ved hver Generalforsamling eller ekstraordinær Generalforsamling. Registrering til den interne venteliste skal foregår ved skriftlig henvendelse til bestyrelsen.

Vores svar fra

Normalvis plejer der ikke er være nogen problemer forbundet med tilgængeligheden af ventelister. Men hvis det er et problem i jeres forening, forekommer dit forslag fornuftigt, idet du i øvrigt ved samme lejlighed kunne overveje at foreslå en nærmere regulering af ventelisten. Herom kan du eventuelt rådfører dig med jeres administrator.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.