Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Vedtægter/ordensregler

Vi er 2 selvstændige nybygget andelsboligforeninger (indflytning april 2004 og nov. 2005). Da vi flyttede ind var der oprettet en Grundejerforening bestående af 11 ejerboliger. Vi (28 andelshavere) er forpligtet til at være medlem. Grundejerforeningen har 1 sæt vedtægter og 1 sæt ordensregler. De 2 selvstændige andelsboligforeninger har hver især 1 sæt vedtægter og ordensregler. Det syntes vi er problematisk at andelshaverne alene skal være omfattet af mere end 1 sæt vedtægter/ordensregler, da Grundejerforenings vedtægter hele tiden går forud for vores, for såvidt angår husdyrhold, træers højde i private haver samt farve på markise/markisekasse, markisens længde/højde. På forhånd tak.

Vores svar fra

Tak for dit spørgsmål, som jeg tolker derhen, at I ønsker ens vedtægter. Dette er da muligt, men kræver at generalforsamlingen ønsker en ændring med henblik på en ensretning af de forskellige sæt vedtægter. Det  er dog langt fra alle bestemmelser der kan være ens, idet der gælder særlige regler for andelsboligforeninger.

Med venlig hilsen
Eske Hald
Advokat

Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf. 38 16 06 16 eh@takovda.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.