Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Vedtægter

Jeg vil gerne hører om hvordan man kan lave om i vedtægterne? Vi har boet i andels hus i 3 år og har lejet vores hus ud, da det ikke har været muligt at kunne sælge og vi venter et barn, så de 60 kvm huset er på er ikke stort nok, så vi valgte at leje ud indtil det kunne sælges, desværre havde jeg ikke læst vedtægterne ordentligt og havde overset at foreningen skulle med ind over, hvilket der er undskyldt mange gange for, men efter har foreningen valgt at sletteden vedtægt at man kan leje ud i 2 år, på baggrund af min forglemmelse, dette er gjort uden at der er lagt op til vedtægtes ændring til general forsamling. det jeg gerne vil hører er om det er lovligt for min forening at gøre dette, da vi ikke har mulighed for at flytte tilbage igen, hvis de nuværende lejer flytter ind 2 år??

Vores svar fra

Tak for dit spørgsmål, stillet til www.andelsportal.dk.
Hvis vedtægterne i jeres andelsboligforening skal ændres, så skal det gøres efter de regler som står i vedtægterne.

Normalt kræver en vedtægtsændring, at der fremsendes et skriftligt forslag til behandling på en generalforsamling. På generalforsamlingen skal der være mindst 2/3 af alle andelshavere tilstede og mindst 2/3 af de tilstedeværende andelshavere skal stemme for vedtægtsændringen, før vedtægtsændringen kan træde i kraft.

Bestyrelsen kan ikke på egen hånd ændre vedtægterne udenom en generalforsamling.

Hvis du har yderligere eller supplerende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Afdelingsdirektør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.