Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vedtægter, er der forskel på folk

Jeg kunne godt tænke mig at drive en virksomhed fra min hjemmeadresse. Problemet er dog at der i foreningens vedtægter står at man ikke må drive erhverv fra lejlighederne. På forespørgsel til bestyrelsen om kunne få tilladelse til dette, er svaret nej. Jeg får senere at vide ef en øvrig beboer, at formanden for foreningen driver erhverv fra sin lejlighed ligesom også øvrige medlemmer af bestyrelsen gør det. Jeg undersøger nærmere og finder ganske rigtigt flere CVR numre og navne på bestyrelsesmedlemmer der driver erhverv fra lejlighederne. Kan det virkelig være rigtigt, eller er det bare “adlen” der kan gøre som de vil. Findes der noget i loven der kan ligestille? 

Vores svar fra

 
 
Ud fra et lighedsprincip er du da berrettiget til at gøre det samme.
 
Jeg går udfra der er tale om konsulentvirksomhed m.v. og ikke køb/salg eller kundebesøg fra boligen.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.