Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Vedrørende grundejerforening

vi bor i en andelsforening med 20 boliger .området vi bor er der en lokalplan for hele området der siger at der kun skal være en grundejerforening det erok, men i området er der også almindlige paracelhuse,og så siger man i grundejerforeningens bestyrelse at hver hus skal betale samme kontingent til grundejerforeningen,men tosiger så at de veje der er i andelboligforeningen skal vi selv holde fri for sne da det er en matrikel.det synes vi er uretfærdig da vi bliver pålagt en ekstra udgift kan det være rigtig,og evt kan jeg finde noget på nettet om lignende sager.

Vores svar fra

Du bør tjekke grundejerforeningens vedtægter idet det heraf vil fremgå hvad der påhviler grundejerforeningen og hvad der påhviler de enkelte grundejer/ andelsboligforeningen. Af vedtægterne vil også udgifts fordelingen fremgå.

Står der ikke noget i vedtægterne så prøv at henvend dig til kommunen som må være dem der har bestemt at der skal være én grundejerforening.

Håber du finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.