Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vedroerende salg af andelsbolig

Hej jeg har et spørgsmål angående andelsboliger, som jeg endnu ikke har fundet frem til nogle som kan svare på, så det håber jeg meget på, at I som eksperter på dette område kan.  Jeg har for 8 måneder siden købt en nyopført andelsbolig til 350.000, med ekstra udstyr for 85.000 inkl. en muret garage. I foreningen er der i alt 6 nyopførte boliger hvoraf kun de 3 er solgt. Da der ikke er flere boliger solgt kan vi ikke ta’ lån hjem, og betaler derfor hver måned vores husleje til bygherren. Nu har jeg valgt at sælge min bolig igen af forskellige årsager, og deraf kommer mit spørgsmål – Kan jeg egentlig ikke bare sige mit “lejemål op”, og forlange mine 350.000,- kr. tilbage betalt nu uden, at huset er solgt, da vi i princippet jo kun sidder til leje hos bygherren, og så forlange de sidste 85.000 kr. når boligen er solgt? Hvis jeg kan det, kan jeg så også flytte nu uden at, skulle betale husleje indtil huset er solgt? På forhånd mange tak for jeres svar.

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.