Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vedr. salgsvurdering?

Jeg vil høre om I kunne hjælpe mig med at vurdere om jeg skal sælge min farmors andelsbolig på Valby? Hun er desværre kommet på plejehjem nu, og vil gerne have, at jeg skal overtage boligen. Men da jeg ikke mangler bosted pt, ønsker jeg måske og sælge den nu. Dens værdi står til 450.000 kr. for 56 km2, og min farmor købte den i 92. Så mit spørgsmål er om jeg skal sælge nu, eller skal man vente lidt, og se om andelsboligen kan indbringe mere? Ydermere har vi fået lavet en vurderingsrapport, hvori der stod, at vi havde en ulovlig el-måler stående inde i boligen, som vi skal have bragt i orden. Men er det noget vi selv skal betale en autoriseret elektriker/håndværker for at få lavet, eller er det noget andelsforeningen hjælper med?  

Vores svar fra

I skal selv udbedre manglerne inde i boligen. Også el-måler.

I kan nok ikke vente længe idet andelsboligforeningen har krav på at der bliver taget stilling til om du skal overtage eller andelen skal sælges.

Du skal nok ikke forvente stigende priser i øjeblikket.

Med venlig hilsen 
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.