Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

vedr. salg af bolig og vurderingsrapport

hej vi skal sælge bolig og bestyrelsen har valgt en vurderingsmand. Bestyrelsen var ikke enige ang. prisen på div. forbedringer der var lavet. Bestyrelsen fortalt der skulle være kvitteringer på alt ellers blev det ikke dækket. Vurderingsrapporten er nu lavet og til min fordel.. ca 130,000kr. men jeg max have 30000,.. Bestyrelsen har efterfølgende bedt om årsregnskab hos en af mine håndværker, hvilke jeg finder total uforståelig. Derfor vil jeg gerne vide.. 1. ifgl vedtægter står der at vurderingsrap. er bindende for mig og bestyrelsen. er det ikke korrekt? 2. Må bestyrelsen be om en håndværkers årsregnskab? de siger jeg har brugt “sorte penge” 3. hvad er jeres bud på , hvordan jeg nemmest kan komme videre med salg af min bolig, selv om jeg syntes det er totalt groft.. 3. må bestyrelse virke trække langdrag på salg af min bolig..
  

Vores svar fra

Som du formulerer spørgsmålet, er vurderingsrapporten bindende for både andelsboligforeningens bestyrelse og dig selv.

Bestyrelsen har ikke krav på, at få udleveret en håndværkers årsregnskab, men må respektere rapporten.

Såfremt du ikke kan komme igennem i bestyrelsen, må du rette henvendelse til en advokat.

Med venlig hilsen

H.H. de Lichtenberg

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.