Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Vedr. salg af andelslejlighed.

Min andelsbolig har nu været fremlejet et år, hvilket er max. periode i vores forening. Jeg har nu sat den til salg pr. d. 1/3-07. (3 måneders opsigelse). Jeg har hørt, at man i sin salgskontrakt kan få indlagt en klausul, der gør det muligt for en i det kommende år at få del i sin solgte andelsboligs økonmiske stigning, hvis der er voldsomme stigninger. Eftersom andelsboligerne stiger/er steget, er det jo ret interesant for mig. Vi havde generalforsamling sidst i februar, og blev enige om at lade vores andelskrone forblive som den var (selvom andelskronen jo ville stige ca. en uge efter) indtil næste generalforsamling i feb. 2008, medmindre nogen indkaldte til extraordinær generalforsamling. Så, er det muligt at få indlagt en sådan klausul? Derudover vil jeg også gerne vide, om man kan annulere salget af sin andel, selvom man har indsendt sin opsigelse til bestyrelsen og ejendomadministrationskontoret? På forhånd tak for svarene.

Vores svar fra

Kontroller dine vedtægter, og se om der er mulighed for at lave en klausul.

Prøv at tage kontakt til en boligadvokat, og få ham til at rådgive dig om muligheden for at lave en klausul.  

Med venlig hilsen
Christian Severinsen
Foreningsejendomme
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502
prakcse@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.