Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Vedr. køb af andelsbolig

Jeg har et spørgsmål vedr. køb af andelsbolig. Vi er ved at købe en andelsbolig. Manden som vi køber den af, har kun haft den til salg privat og ikke igennem en ejendomsmægler. Andelsboligforeningen har på nuværende tidspunkt ikke en administrator tilknyttet 🙁 Så mit spørgsmål går på – hvem der skal udfærdige de papirer vedr. handlen? Vi har selv printet noget ud fra jeres side. Men er det nok? Hvem skal lave tilføjelsen til det originale andelsbevis – altså hvor der står at vi overtager det, pris osv??? Er det bare et dokument som foreningen selv kan lave? Håber at du kan hjælpe mig lidt…. På forhånd tak

Vores svar fra

I vil i foreningens vedtægter kunne se at dette er noget bestyrelsen selv kan lave. Tjek i Andelsboliglovens §6 at kravene til dokumenterne er overholdt.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.