Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Vedr. Garage

Hej Andelsportal Til vores ejendom hører der nogle garager som vi betaler leje for månedligt. Vi har i familien altid haft 2 garager. For mange år siden spurgte bestyrelsen om vi ville gå af med den ene af garagerne mod, at vi blev garanteret, at kunne beholde den anden indtil vi fraflyttede ejendommen. Det gik vi med til og fik også en skriftelig kontrakt herpå. Nogle år senere skulle gården renoveres, og bestyrelsen prøvede at inddrage vores garage. Ejendommens daværende advokat henholdt dog bestyrelsen til den skriftelige aftale som både bestyrelsen og vi havde på skrift. Problemet er nu, at gården igen skal renoveres, og at bestyrelsen igen vil inddrage garagen. Der er bare et problem denne gang og det er, at vi har haft fugtskade i kælderen, hvor vi ellers har opbevaret alle vores meget gamle papirer. Det ved bestyrelsen godt og nu er kontrakten som gennem alle årene har ligget på kontoret “lige pludselig væk”. Det vil sige at vi ikke kan bevise noget. Vi har fået brev fra ejendommens nye advokatfirma som beder os have tømt garagen inden udgangen af denne måned ellers truer de med fogedretten. I brevet skriver de samtidig at de har kontaktet den gamle bestyrelse og at de intet kender til kontrakten. Jeg har selv taget kontakt til en fra den gamle bestyrelse og hun kender til kontrakten og er aldrig blevet kontaktet af advokatfirmaet. Det mener hun heller ikke at et andet medlem er, men det ved vi med sikkerhed om nogle dage, da denne er på ferie. Så er der kun et tredje medlem tilbage, men hende mener vi ikke er helt pålidlig, for da vi havde fugtskade i kælderen og forsikringsselskabet ringede til hende for at få dette bekræftet fortalte hun, at der ikke var nogen fugtskader nogen steder, skønt det var hende der rent faktisk havde håndteret sagen. Vores spørgsmål er nu; “hvad gør vi i denne situation?”

Vores svar fra

Du beder mig tage stilling til en konkret sag hvilket er udenfor portalens område, jeg vil dog give dig det råd at kontakte en advokat der kan hjælpe dig videre i denne sag.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.