Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Vedr. fremleje

Spørgsmål: Mit spørgsmål går på at min kæreste har fået tilbudt en dejlig lejlighed som jeg ønsker at flytte med i, men samtidig ønsker jeg ikke at sælge min andels lejlighed i tilfælde af at det viser sig ikke at holde mellem min kæreste og jeg, i stedet ønsker jeg at fremleje min lejlighed i et år til to. I vedtægterne for vores andel står der at jeg ikke må leje min lejlighed ud medmindre der er en helt specifik grund så som, udlandsophold, indlæggelse osv. men hvad siger selve lovgivningen for andelslejligheder, og i tilfælde af at lovgivningen siger noget andet end det der står i mine vedtægter hvad skal jeg da rette mig efter? Håber virkelig at det er noget i kan hjælpe med , på forhånd tak.

Kære Lise Her kan jeg desværre ikke hjælpe dig. Jeres vedtægter er åbenbart helt klare på dette punkt hvorfor det er dette der gælder. Hvis det kan hjælpe dig så er jeres vedtægter tilsyneladende en tro af skrift at lejeloven der eller s er den der bliver brugt hvis vedtægterne ikke er klare. Som jeres vedtægter er vil du ikke have mulighed for at fremleje. Held og lykke. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.