Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

vedr efterkrav

Vi har lige solgt vores andelshusog i den forbindelse har køber 3 uger til at gøre indsigelser over fejl og mangler for at få yderligere prisnedsættelse eller tilbagehold som det hedder. Køber har så gjort indsigelser over væggene i et kælderum hvor der limet flamingo på alle væggene hvilket ikke er tilladt og han skriver at der muligvis kan være alvorlige fugtskader under disse plader ,vi har selv overtaget det sådan for ca 4 år siden men reglerne har ændret sig siden vores køb ,vi har ikke været klar over dette ikke var tilladt , men kan godt forstå vi skal betale for at få det revet ned og væggene pudset op ,selvom vi overtog det sådan men i forbindelse med alt det regnvejr der har været er der i det samme rum kommet vand ind og nu snakker vores foregning om at vi skal betale for at få gravet op og smurt noget blocker på den udvendige væg og der er jeg lidt uforstående overfor da de har købt et hus over 100 år gammelt og det har pisket ned med vand i 14 dage ,kan de forlange vi skal betale sådan en omgang ? og hvad nu hvis det viser sig der også er en svampesag er det så også os der skal bekoste det? tænker også om der er der en max grænse af beløb de kan forlange af os inden det evt hedder civilt søgsmål ? vi er på nuværende tidspunkt boligløse, da ingen har kunne svare os på hvad økonomisk betyding dette kommer til at have for os ,håber snart på lidt svar da vi fraflyttede 1 nov og stadig er på bar bund i sagen på

Vores svar fra

Kære Spørger,
 
 
Du er nødt til at søge advokatbistand.
 
Køberne vil typisk kunne betinge sig et afslag i købesummen – hvor stort kan jeg ikke udftale mig om.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.