Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Vedligeholdelsespligten af badeværelse

 Efter bare 2 1/2 måned i min nye lejlighed blev der konstateret slitage i mit badeværelses gulv, der bevirkede at der dryppede vand ned til min underbo. Et problem der tydeligvis har været der allerede da vi flyttede ind, men ikke er blevet oplyst i forbindelse med købet. Nu kræver andelsboligforeningen at hele etageadskillelses delen incl. jern bliver skiftet ud, på min regning ca. 70.000-100.000, må de det? Håber meget i kan hjælpe mig.

Vores svar fra

Det er dig som andelshaver, der har vedligeholdelsespligten af badeværelset og hvis det drypper ned til underboen, har du pligt til at afhjælpe problemet, herunder udskifte etageadskillelsen m.v., hvis det er nødvendigt.

Sagens omfang taget i betragtning vil jeg anbefale, at du snarest muligt kontakter en advokat, idet der hurtigst muligt bør rettes en reklamation over for den person, du har købt andelslejligheden af.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.