Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Vedligeholdelse /VVS

I andelsboliglovens § 10står at al vedligeholdelse påhviler andelshaver bortset fra vedligeholdelse af fællesforsyningsledninger. Der er også formuleret en sådan vedligeholdelsespligt i vores vedtægter, Nu mener en andelshaveren på 1 sal at foreningen skal betale en VVS regning han har fået efter en udskiftning af blandingsbatteri og rensning af den sidste halve meter af vandrøret hen til blandingsbatteriet .(er placeret ca 1,5 m. fra stigrør/faldstamme)Der var ikke vandtryk nok på hans blandingsbatteri i badeværelset. Der var normalt vandtryk i stue og anden salslejlighederne, og i hans eget køkken men ikke på hans blandingsbatteri på badeværelset, og det er rør der efter VVS manden burde være udskiftet forlængst, Andelhaveren mener at foreningen bør betale da det ikke er specificeret i vedtægterne om fællesforsyningsledninger kun er faldstammer og stigrør, eller mere end det. Hvad er normal prodedure mht denne slags tvister?

Vores svar fra


Kære spørger,
 
 
Efter fast praksis er det andelshaverens egen forpligtelse.
 
 
Med venlig hilsen 
Thomas Damsholt, advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.