Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Vedligehold

Spørgsmål: Hej Andelsportal. Jeg vil gerne spørge om hvor grænsen går mellem hvad der er mit ansvar som andelshaver, og foreningens ansvar ved indv. vedligehold. Jeg har et meget nedslidt el net i min lejlighed. Der er flere loft rosette der ikke er strøm til mere pga. gamle stof ledninger er nedslidt.. Jeg mener ikke de tekniske anlæg er mit ansvar. Maling og og generel vedligehold er mit ansvar. Men når vi kommer til tekniske installationer og bærende konstruktioner mener jeg ikke at det er mit ansvar mere. Der står ikke andet i vedtægterne end at jeg er ansvarlig for almindelig maler vedligehold m.v. Står det et sted hvor grænsen er mellem vedligeholdelse for andelshaver og andelsforening? Mvh Nikolaj

Vores svar fra

Kære Nikolaj
 
Jeg må desværre skuffe dig det er således at foreningen er ansvarlig for fælles forsyningsledninger til lejligheden og for el gælder at foreningen er ansvarlig til måleren, men måleren og ledningsnettet er dit ansvar. Jeg skal dog lige gøre opmærksom på at skifter du ledningsnettet og måleren vil du få det som en forbedring den dag du flytter.
 
Held og lykke.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.