Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Vaskemaskine i andel

Har spørgsmål ang. ansøgning og godkendelse af opsætning vaskemaskine. I vores andelslejlighed. Skal der ansøges om dette hos kommunen og skal der en godkendes til af andelsbestyrelsen??

Vores svar fra


1.       Mht. andelsboligforeningens godkendelse, så jeg må i første omgang henvise dig til foreningens vedtægter, og i mangel af klart svar i disse, så bør du forhøre dig hos bestyrelsen.
2.       Mht. godkendelse hos kommunen, så er det ikke umiddelbart min vurdering at du skal indhente godkendelse her, med mindre det er en større bygningsmæssig ændring som er påkrævet for at du kan installere vaskemaskinen.

Med venlig hilsen
ADVODAN HOLBÆK
Rasmus Nilsson
Advokatfuldmægtig
ADVODAN | Havnepladsen 4-6 | 4300 Holbæk
Tlf: 59 43 44 45 | Fax: 59 43 01 12
Email: rnil@advodan.dk -| www.advodan.dk/holbaek ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.