Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Varsel / afstemning af forslag

Ny forening fra 2006. Der er lige holdt generalforsamling, hvor følgende forslag blev godkendt (ingen af andelshaverne har fået forslaget før generalforsamling): Når der afholdes arbejdsdage i andelsbolig forening, har hver andel pligt til at møde op med 1 mand pr. andel. Hvis man ikke fremmøder den pågældende dag, har man pligt til at kontakte bestyrelsen inden arbejdsdagen, for at få tildelt en opgave, som skal være udført inden for 14 dage fra arbejdsdagens dato. Hvis man ikke har deltaget i arbejdsdagen, eller fået udført sin opgave, skal man indbetale kr. 500 sammen med næste måneds husleje. Såfremt den anglende indbetaling ikke er sket, vil beløbet blive fratrukket ved fraflytning. Der blev ikke stemt om selve forslaget, det blev drøftet, hvor flere mente at kr. 500 var lidt voldsomt. Efterfølgende er fremkommet referat hvori det står, at forslaget er godkendt. Kan det virkelig være korrekt ?

Vores svar fra

 
Nej, for det første skal forslaget være sendt frem til medlemmerne i overensstemmelse med foreningens vedtægter. Disse angiver normalt en frist.
For det andet skal forslaget til afstemning.
Som jeg ser det er forslaget ikke gyldigt vedtaget.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.