Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Varmeregnskab

Jeg vil høre hvilke regler der gælder, for efterbetaling af varmeregnskab. Vi har netop fået en efterregning som er helt tilbage fra 2003 og frem til nu. I lejeloven er der helt klare regler på dette område, som siger: “Hvis der – i en ejendom uden fjernvarme – er gået 4 måneder efter varmeregnskabsårets udløb, og du endnu ikke har fået et gyldigt varmeregnskab, så mister udlejeren sin ret til at opkræve efterbetaling. I ejendomme med fjernvarme sker dette tilsvarende, når der er gået 3 måneder efter at udlejer modtog afregningen fra fjernvarmeværket. ” … men jeg har ikke kunne finde noget vedr. andelsboliger. ? Håber i kan hjælpe, med svar. !
Foreningsnavn: A/B Bragesgade 16-18
Navn: Christian Sundsdal

Vores svar fra

Kære Christian Sundsdal
Det var dog en ubehagelig regning at få, men i er jo medejer af ejendommen og skal som sådan naturligvis være med til at dække ejendommens udgifter. Hvordan I gør det er op til jer i foreningen.

Håber I finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.