Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Varmenedskrivning i kvistlejlighed

Jeg bor på 5. sal i en lejlighed ved strå vægge og karnapper. Jeg hat hørt, at hvis man bor på kvisten, så skal foreningens fælles varmeregning nedskrives med 25% for de der bor under loftet. Er dette sandt, og hvor kan man finde reglerne for dette? Er administrator forpligtet til at overholde sådanne regler og med hvor mange år tilbagevirkende kraft gælder det?

Vores svar fra

Det firma, som laver jeres varmeregnskab, har lavet en beskrivelse af hvordan varmeomkostningerne fordeles i din ejendom. Normalt er der i denne beskrivelse taget højde for ’termisk beliggenhed’, således at tages hensyn til særligt udsatte lejligheder når varmeomkostningerne skal fordeles.

Når du modtager din varmeopgørelse, kan du se, hvem der har lavet varmeregnskabet. Hvis du henvender dig til dem, så kan de forklare dig, hvordan beregningen af varme foretages i din ejendom.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at få uddybet svaret.

Med venlig hilsen
Colliers Ejendomsadministration A/S
Carsten Volden
Direktør
Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.