Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Spørgsmål: Hej. Jeg har et spørgsmål omkring varme.
Jeg har nu i måske tæt på 10år kæmpet med varmen i min stue lejlighed og værst i min frisørsalon hvert år. Det gik så galt sidste år, da det går ud over min butik og dermed min omsætning når jeg har det koldt, at jeg blev temmelig uvenner med varmemanden som også er min overbo og problemet er endnu ikke blevet løst!
Pt. har vi ikke varme i min salon og i stuen som ligger i samme side og det er der problemet altid er, men hvis de skruer op for pumpen(tror jeg det er) så kan vi få varme.. men jeg vil høre om hvordan jeg skal forholde mig, hvis jeg endelig skal have denne sag afsluttet og hvor jeg så ender med at kunne holde varmen….hvad gør jeg og hvilke rettigheder har jeg? Det er et kæmpe problem det gør det nærmest umuligt at have kunder i salonen der er meget koldt og jeg har som sagt dette problem hvert år. på forhånd tusind tak. Med mange venlige hilsner Jeanette
 

Vores svar fra

Kære Jeanette 
 
Det er en rigtig kedelig situration du er havnet i, men der er kun en ting at gøre, skriv til bestyrelsen og/eller administrator. Hjælper det ikke må du kontakte en advokat der vil kunne hjælpe dig videre.
 
Held og lykke.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.