Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Varlslinger inden eksklusion

Hej, Jeg har lejet min lejlighed ud og skrevet kontrakten under med lejeren. Jeg vidste ikke at kontrakten skulle godkendes af bestyrelsen og de vil ikke godkende nu. Lejer vil ikke flytte ud. Bestyrelsen har truet med at ekskludere mig og jeg vil derfor høre, hvor mange varsler jeg skal have først og hvor hurtigt de tidligst kan komme. Lejer har kun lejet den i 3 måneder indtil d. 1. september. Bestyrelsen har skrevet til mig, at lejer skal være ude d. 8 juli. Hvornår kan de så tidligst ekskludere mig? Hvis det står i andelsboligloven må i meget gerne henvise til en paragraf. Kan bestyrelsen godt omgå varslingsreglerne og ekskludere mig hurtigere?

Vores svar fra

Kære Spørger,
Du må se i vedtægterne. Normalt skal en generalforsamling godkende en eksklusion. Du bør oplyse bestyrelsen om at der er tale om en fejl og at du hurtigst muligt får lejeren ud. Hvis bestyrelsen fastholder må du gå til en advokat.
 
 
Med venlig hilsen
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.