Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Vandskader – hvem betaler

Spørgsmål: Hej, Jeg håber dette forbliver anonymt. Jeg har i januar haft vandskade først i badeværelse pga. hvad bestyrelsen sagde var fygesne. (Jeg bor øverst). Kort tid efter en mere alvorlig i soveværelset hvor det dryppede ned i min seng, også i følge bestyrelsen pga. fygesne. Jeg har dog kunnet konstatere at der var en loft bjælke der var faldet ned, så der var et hul på 5cm hvor fygesne kunne komme ind. Mit spørgsmål er om andelsforeningen er pligtig til at udbedre/erstatte mine skader både på loft og seng med nyt, uanset om husets forsikring dækker?

Kære Karin     Det normal vil være at foreningens forsikring dækker skaden på loftet og at din egen indboforsikring dækker skaden på sengen – indbo. Hvorvidt foreningen skal dækker skaderne må bero på en konkret vurdering af den enkelte sag. Håber I finder en løsning. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.