Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vandskade, køkkenloft

Min overbo har haft en vandskade, hvorved der er løbet nogle liter vand gennem etageadskjillelsen, hvorved indskudsleret i loftet er noget befugtet. Overboen “taler udenom” mht årsagen: “det var kun ganske lidt vand og et uheld”. På grund af den utilstrækkelige årsagsangivelse har bygningensforsikringen afvist at gå videre med sagen. Bestyrelsen foretager sig intet i sagen, trods gentagne anmodninger herom. Hvilke muligheder har jeg herefter for at få loftet repareret?

Vores svar fra

Du kan rejse kravet overfor enten Andelsboligforeningen eller overboen. Hvem der er ansvarlig afhænger af, hvem der bærer ansvaret for vandskaden. Hvis vandskaden skyldes at det er en fejl/tilstoppelse for den del af afløbskonstruktionen som andelsboligforeningen bærer ansvaret for, må foreningen dække dine udgifter til retablering. Ellers er det overboen.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.