Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Vandskade i vinylgulv

Vi har gennem vel ca. 20 år haft et bade-/toiletrum m. vinylgulv. For mellem 5- 10 år siden skifter ejendommens blikkenslager toilettet ud. I forbindelse m. monteringen gennemborer blikkenslageren vinylgulvet uden efterfølgende at sikre korrekt tætning/fugning omkring toilettet og i skruehullerne. Nedsivningen over længere tid betyder, at gulvet omkring afløb er voldsomt undermineret, fakstisk i en grad, der kræver udskiftning.Kan jeg overfor foreningen hævde ansvarspådragelse, i og med, at det jo er ejendommens blikkenslager, der har udført dårligt/mangelfuldt arbejde.

Vores svar fra

Hvis det er andelsboligforeningen, som har bestilt arbejdet hos blikkenslageren, så er det også andelsboligforeningen der står med ansvaret.

Hvis det er dig selv, om har fået arbejdet udført, så er det desværre også dig selv, som har ansvaret.

I dit sted ville jeg gøre krav gældende overfor blikkenslageren med det samme.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du yderligere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden

Direktør

Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.