Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vandskade i etage adskillelse

Vi er fraflyttet vores lejlighed og har sat den til salg. Nu er jeg blevet konfronteret med et krav om at skulle betale for nyt afløb / gulv, da der har været en vandskade ved underboen. Det viser sig at være i vandlåsen ( den gamle type ) og i etageadskillelsen, men de ( viceværten ) vil stadig have os til at betale. Det er et halvt år siden vi er flyttet og vi havde på det tidspunkt intet hørt om vandskaden og afløbet har ikke været brugt siden. I mine tanker er det foreningens forsikring der skal betale, men jeg bliver nødt til at have noget mere konkret at gå frem med og håber her i kan hjælpe.

Vores svar fra

Det afgørende er hvem der har vedligeholdelsespligten vedrørende den pågældende installation.
Jeg forstår spørgsmålet således at I har fået oplyst at vandskaden er sket medens I boede i lejligheden.
I så fald mener jeg at foreningen ( viceværten ) har et passivitetsproblem, siden at I først får kravet mere end 6 måneder efter.
Uden i øvrigt at have set Jeres vedtægter er det min umiddelbare opfattelse er det min umiddelbare opfattelse, at der er tale om vedligeholdelse af fælles installationer som henhører under foreningen.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.