Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vandskade hos nabo fra mit bad

Jeg har i 2001 købt en andel (dødsbo) og betalt en god sum for bad, og elinstallationer. Nu klager min nabo over svamp, som kommer fra mit bad, og viceværten melder at der ikke er vådrumssikret i mit bad. I mine papirer står at der tilbageholdes en sum på 10.000 kr indtil godkendelser er indhentet, men det har jeg desværre aldirg fået gjort. Men jeg har som sagt betalt for ikke godkendt bad og loft uden dokumentation fra håndværkere. Hvordan kommer dette til at forløbe? Ligger ansvaret hos mig da jeg ikke har indhentet godkendelser til ibrugtagning? Eller har foreningen en forsikring som dækker disse sager?

Vores svar fra

Hvis de 10.000,- kr. er frigivet er der desværre ikke noget at gøre. Du hæfter herefter for den ulovlige installation og kan blive forpligtet til at lovliggøre den.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.