Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Vandskade efter byfornyelse

Vi har fået byfornyet indvendig og udvendig. Indvendig har vi fået fjernet vandrør, ca. april 2008. Efter disse vandrør er blevet rykket fra badeværelse til bagtrappe, er der opstået en utæthed der hvor rørene sad før. Dvs. at hver gang min overbo går i bad drypper det ned til mig. Der er ingen der vil tage ansvaret på sig og bestyrelsen er nu stoppet med at besvare mine mails. De har flere gange været ude og besigtige problemet, og lovet at nu var det tætnet og at denne vandskade ikke gjorde nogen skade. Men når man ser på det er det bygyndt at blive helt skjoldet osv. Har i nogle gode forslag til hvad jeg skal gøre og mine rettigheder?    

Vores svar fra

 
 
Du er nødt til at insistere på at man erkender problemet.
 
Hvis der ikke sker noget bør du tage spørgsmålet op på næste generalforsamling.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.