Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Vandmålerinstallation

Spørgsmål: Hej Vi har på en ekstraordinær generalfors. vedt. vandmålereinstall. ved égenbetaling på et oplyst genn.snt.beløb kr. 6500,00/pr andel. Efter install. viser det sig, at egenbetalingen er ligeså forskellige som vore lejligheder. Iflg. en opgørelse fra bestyrelsen vil 1/3 af vore andelshavere skulle betale 27-100 % mere for deres install. Kan man det? Da håndværkerne var startet i de første lejligheder og vi udfra antal af målere kunne se ,at det vedtagne beløb/pr andel ikke ville holde kontaktede jeg formanden og gjorde ham opmærksom på problemet . Han ville ikke indkalde til ekstraordinær generalfors. Er det forsvarligt ? Er det samlede forening (huset) der værdiøges ved installationen og dermed påvirker andelskronen eller: Hvis det ender med den ulige egenbetaling hvordan kan den tilføres den enkelte andel som værdi ? Kun som forbedring ? Hvordan med veligehold/udskriftning og reparation ?

Kære Karin  Da jeres forening jo administreres af os har jeg tilladt mig at undersøge hvad der er vedtaget omkring etablering af vandmålerne. I følge referatet fra den ekstraordinære generalforsamling 13 januar 2005 skal projektet tages op på en ny generalforsamling såfremt prisen ikke holder. Dette skal ske forinden projektet iværksættes. Da man har valgt at hver enkelt andelshaver skal betale opsætningen er det en forbedring for den enkelte andelshaver og dermed påhviler vedligeholdelsen ligeledes andelshaveren. Der vil ikke blive tale om en forøgelse af ejendommens værdi idet forbedringen alene ligger på den enkelte andelshaver. Såfremt du skulle have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig direkte på telefon. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.