Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Vand betaling til privat vandværk

Spørgsmål: vi er en andelsboligforening på 43 andelshaver som få vand fra et privat vandværk de kræver 1200,00 for vores måler som vi selv har betalt for og som vi kun bruger som aflæsning til vores egen regnskab da vi læser vores hovedmåler af til vandværket og vi kan kun få en stemme til deres generalforsamling vi skal også selv sørge for at forsikre vores vand ledning ude fra vejen og ind til vores måler alt tilslutning. Med venlig hilsen Jan

Vores svar fra

Kære jan

Jeg ved ikke helt hvad dit spørgsmål er, men jeg regner med at det du vil spørge om er hvorvidt de kan kræve penge for jeres måler. Du bør tjekke hvad der står i vandværkets vedtægter og her vil du også kunne se hvor mange stemmer I er berettiget til – jeg tror umiddelbart det er korrekt at I kun har en stemme idet der jo også kun tilgår jer en fælles regning I så selv fordeler. Forsikring af vandledningen er normalt som du beskriver.

Håber i finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.